Mig alskar din lekamen. Sjalv alskar dina ogon.

Mig alskar din lekamen. Sjalv alskar dina ogon.

Mig alskar ditt satt att skrida. Jag alskar ditt satt att samspraka. Sjalv alskar din stamma. Mig alskar dina lappar. Varfor kan du inte begripa det? Utan di befinner sig mi inte ett skvatt. Inte me dej befinner si sjalv ledsen. Utan dej befinner si jag misslyckad. Skada tillsamman di befinner sig sjalv lycklig. Ni betyder alltsammans stav mig. Skad uppenbarligen betyder jag inget stav dej. Sjalv vet din hemlighet mot mig, utan att du uppg den. Hej d grima alskling. Emelie

Stjarnan gallande himlen!

Sjalv ligger ino min sang, och titta pa stjarnorna. Det faller nagon asterisk a himlen. Jag onskar, medans stjarnan faller kvickt ne. Jag hoppas att denna onskemal gar inom uppfyllelse. Skad innerst hett vet jag att saken da aldrig kommer att skapa det. Sjalv blir dyster & ledsen. Jag ogonflo fortvivlat samt tanker gallande dig. Jag blir forbannad & tar fram mitt rakblad, och kobb djupa skaror i mina armar. Sjalv langtar dej, sam vill evig hava dej intill grimas par. N ar saken dar sluta sasom kan skapa mej gladlynt, glad och fullstandigt ate. Onsk att ni kommer at mej straxt, fore det befinner si forsent. Emelie

Saknar!

Jag sakna postum din lov. Jag saknar efter din hjartlighet. Mig vill tillverka di nara mig varje sekund, var minut, var timm, va dag, varje ar av mitt leverne. Mi sakna & vantar, skada ni kommer ej. Mig kommer att hungr & vanta bakdel tills doden öppna förhållanden i verkliga livet befinner sig hos mig. Du befinner si alltsammans forut mi. Onska att n kommer. Vill aga di. Emelie

N befinner si!

Du befinner si saken dar sjalv vill ha. Du befinner sig saken da sjalv atrar. N ar saken da killen jag alskar. Du ar saken dar finaste & vackraste killen. Du befinner si saken dar mig alskar mest. Du ar saken dar jag evigt kommer onska hava. Snalla dumpa mej aldrig. Skulle aldrig amna liv inte med dej. N befinner si mitt allt, ni befinner si centrum midja. Ni befinner sig saken da mi lever pro. Ifall ni ick hade existera odl hade sjalv varit bortgang overdriven, ofta lange sen. Emelie

Hemligheterna!

Alltid mi tittar di, alltid ni ror spann mi, sa pirrar det ino uppsyn buk. Sjalv vet att sjalv befinner sig foralska inom di, skad sjalv kanner till ocksa att n icke befinner sig foralskad inom mej. N uppge att n gillar mig, och mi sajer att mi gillar dej samt. Men det du icke tillats kunn befinner si grimas storsta hemlighet. Saken da hemskaste hemligheten itu utslag samtliga. Den kommer ingen att fa kanna till, hur avsevart de an forsoker. Odl kommer det hela tiden att existera min hemlighet. Mi kan ej informera, stav enar befinner si mi omtalig, samt icke langre barkraftig sasom for. Jag ar mer utsatt ann va n nagonsin trott, grimas alsklin. Emelie

Baksida av underben vill du?

Alltid mig titta dig odl vill mig endas flanera fram & pussa di. Skad det kan sjalv ej. Och du kanner till anledningen at det likas. Jag alskar din hud, jag vill endast pussa saken dar & kel den. Andock jag vill ocksa puss dina lappar. Mi vill uppfatta dig inuti mej. Jag vill alska med dej. Varje gang vi se odl tender n granska pa mi, n skanker mig sana blickar och leenden som mi ick vet baksida av underben domslut betyder. Det ar antagligen exakt det n vill, att mi ick amna klara av studer bruten dina blickar & leenden. Mi vill kanna till vad dina blickar & leenden mot mig betyder. Sjalv kanner til iallafall att jag befinner sig kar ino di, samt att jag vill innehava dej bruten hela centrum hjarta. Ni ar saken da sluta for mi. Emelie

Blottat karnpunkt!

Sjalv trodde denna lov vart riktigt, andock ut ino tomma inget den rann. Mig ville att saken dar skulle befinna ratt. Mi befinner si fortvivlad, odl olycklig. Forsavitt jag bara kunde atnjuta en sista pus. Rara sag inte hej d. Ni tillat ej bege sig, icke avga mig solo inom denna stora & avsevart ensamma varld. Mig inneha omkring noll innestaende. Jo, nago angelaget sak inneha mi kvar, samtliga mina minnen kommer evigt att vara innestaend. Ino centrum blottade hjarta finns bade sorg & gladje. Inom karna blottade karnpunk finns bade ensamhet & tranande. Det finns manga itu saker ino mitt blottade hjarta, som ingen nagonsin kommer att ringa vara medveten om. Blott mig kommer att kanna till allting sasom hant samt allt vi har sagt till varandra. Emelie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *