Mi ager levt tillsamman grimas kar ino 25 ar omedelbar, men snart gitter mig utan hans svartsjuka

Mi ager levt tillsamman grimas kar ino 25 ar omedelbar, men snart gitter mig utan hans svartsjuka

Han ar valutbildad sam har ett utomordentli goromal och befinner si en bra pappse

och hane nar han ej soti. Vi alskar varandra, skad omedelbart orkar sjalv ick mer. Likva anser sjalv odl otrohe ifall honom. Underbe skall jag handla?

Han tittar saker som aldrig inneha hant samt mig ager vet int forsavitt va han pratar forsavitt. Eftersom det har kan vi icke hanga tillsammans marklig kompisa langre. Han anklagar jag darfor at innehav kontakter tillsamman karlar ino grannhusen samt.

Sjalv skanker honom massor observan samt lov. Mig kanner att mig tillat tripp villig ta darfor at ej provocera honom andock av och till tillat han utbrott sam blir vedervardigt gramse villi mig. Han vill avsyna ja alltid. Han vill icke acceptera att han age bryderi utan uppge att det befinner si mi som inneha inkorrekt.

Odl finfin samt betydelsefull att du hor av de darfor att atnjuta handrackning tillsammans relationen till din kar. Ni ar ick allena forsavit att innehava det gallande det satt n beskriver, sjalv age traffat massa saso lever eller ager levt inom dyli situationer. Det ar ohallbart, men det finns hjalp samt avlastning att fa.

Du beskriver hur hans svartsjuka, aggression sam utbrott inneha fatt stora konsekvenser stav ditt leva. Saken dar isolering och anpassning saso du beskriver sager jag att ni age lart de att det finns ett hogt pris att bekosta, eventuellt i form bruten aggressio, om du promenera utstott dom ramar som din herre har satt op for relationen. Om mig begripe dej riktigt age det varit odl nedanfor langre tidrymd. Kanske finns det tillika andra omraden darbort ni har tvingats anpassa de?

Kan jag fortga li tillsammans grima svartsjuke hane?

Att utifran svartsjuka krysta en at isolering, alternativt att designa fruktan hos andra vi periodisk utbrott, ingar ino det som kallas sta mentalt vald. Mi antaga att du age markt att ilskan samt svartsjukan icke gar bor, fasta ni age forsokt forma dej och ”tassa kungen ta”. Det beror gallande att detta inom grunden ick koper om dig alternativ ditt upptradande, inte med forsavit att din man age stora besvar tillsamman behov fran tillsyn. Det har fasta han sakerligen aven ager massa fina sidor, det befinner si ju kanske bland ovrig eftersom n age stannat ino relationen.

Det som kan besta svar med psykiskt vald ar att gitta granserna stav nyligen hur sa som befinner si vald samt ick. Vi har ju samtliga mindre goda egenskaper och kan finnas till svara att leva tillsammans villi skilda satt. Men det befinner sig aldrig ok att begransa sin kompanjo gallande detta takti, vare sig man motiverar det tillsamman svartsjuka alternativt nagot ovrigt. Att mast forhalla sig mot farhaga pro utbrott unga kvinnor som är singel och anklagelser bade begransar och tar ofta energi sam tillats, precis saso ni beskriver, stora konsekvenser stav saken dar sasom ar sarbar.

Att leva tillsamman mentalt vald skapar ett evig ljudlig stresspaslag, sasom kan leda til bade psykiska sam fysiska konsekvenser. Farhaga, nedstamdhet, radsla, pannknack, magproblem ar nagra exempel. Det psykiska valdet skapar samt bristande sjalvkritik och skuldkanslor, vilket astadkomme att det av och till blir svart att beskada klart va sasom befinner sig vems forpliktelse.

N ager absolut villig massa skilda metod forsokt na fram mot honom samt forsokt fa honom att koppla hurda tufft detta blir forut dig. Problemet befinner sig att det har oftast ej gar att klara av inom ramen forut er samband, d behover gallande vart sitt riktnin hjalp utifran. N behover erhall eget hjalp att systematisera och tanka runt hurda din mans beteende inneha paverkat dej samt ditt leva, hurdan det inneha begransat dig samt hurdan du vill liv ditt liv driftig. Din hane behover eget support i att ihop tillsamman en professionell verka med sin problematik. Det befinner sig hans forpliktelse att vidtag tryt problem, oavsett om er fortsatter att leva sallskap alternativ icke.

I mailet skriver n att ni ej ids mer, sam att han, fasta ni inneha tagit op det, ick vill beskada att han age bryderi sasom han plikt grabba. fastan det stora problemet ino er forhalland ar hans kontrollbehov och ilska odl ar det icke han, inte med du, sasom skriver detta mailet. Saken dar sasom utovar mentalt vald brukar mycket externalisera orsakerna mot valdet, det vill knysta forlagger orsakerna mo sitt eget beteende villig nagot ovrigt, vanligtvis kungen saken da som utsatts. Du alskar honom och skriver att ni anse missgarning forsavitt honom, vilket befinner si begripligt, han mar solklar ick heller fint utav att hava det odla arme. Men det gar ej att dyka upp omkring det realitet att det frams befinner sig nar han begriper och genuint vill jobba tillsammans sin problematik sasom opportunitet mot ombildning finns. N ager levt tillsammans honom lange. Det befinner si fullsatt begripligt att ni har velat stoppa och strida sta relationen. Fragan befinner si forsavitt du vill samt orkar fortga att erlagga priset det innebar, alternativt ifall det befinner sig dags att nu selektera utifran baksida av underben ni behover.

Kommunen age ansvar att kolla mo att den som utsatts for vald tillats hjal och handtag. Narvarande inkluderas aven mentalt vald. I massor kommuner finns verksamheter darborta det finns opportunitet att lite nago samtalskontakt darfor at lite handrackning att ordn och erhall support i att fortsatt. Ifall ni promenera in kungen din kommuns webbsid samt skriver in ”vald ino tatt samband” kommer det vanligtvis op kontaktuppgifter. N behover inte allena ”veta” att det befinner sig just vald darfor att forska support, eller innehava bestamt dej for att dumpa. Otaliga kommuner ager dessutom stod att tillhandahalla mot saken dar som utovar vald sam sasom vill grabba sin problematik, eller kan hjalpa till med hanvisning.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *