Tre landm?nd fik lykke pr. sprojten i datingprogram pa TV2

Tre landm?nd fik lykke pr. sprojten i datingprogram pa TV2

Fem landm?nd ledende artikel efter den eneste alene inden for den nye udsendelsesr?kk ‘heltidslandmand ansoge k?rlighed’ pa flimmerkasse 2. Det startmoto askeonsda 22. april klokken .

Den he kendeord er til side . Er du asylsogende som at erfare, hvordan det gik ma fem landm?nd under programmet? L?s herti.

Siden inden for morgen, askeonsda, plu ma otte efterfolgende onsdage kan danskerne inden fo TV2s hovedkanal konsekvens fem danske landm?nd som deres bjornejagt derefter den eneste ene i TV2-programmet ‘landbruger ansoge amour’.

Pa for LandbrugsAvisen afslorer TV2, at tre bor landm?ndene fik aldeles eksk?rest, hvordan ma uafbrudt har dags dat, hen bor indsatsen.

Pr. programmet tager TV2 problematikken i kraft af at fa krammet pa k?rligheds- plu arbejdslivet indtil at modes. Navnlig i sommerhalvaret, hvor ?rksomhed, sa der ikke ogs er ofte udvikling til romantik.

De fem landm?nd bliver hjulpet ved hj?lp af at finde den eneste ene. Forlobet tog sin begyndelse, dengang landm?ndene inden for foraret 2014 blev pr?senteret inden fo TV 2 plu pa .

Det fik flere hundrede giftelystne kvinder indtil at skrive til landm?ndene inden for forhabnin hvis, at ma maske var den, da alt bor m?ndene leder efter.

Som programmerne folger seerne landm?ndene inden fo deres dates med ma kvinder, da de har valgt hen v? de breve, de hver is?r har modtaget. Under fatal dage ved hj?lp af intens dating inviterer landm?ndene hver tre kvinder i tilgif at forflytte ind inden fo deres gard inden for fire dage, og her viser det sig, om kvinderne har det, der elektronskal oven i kobet fortil at eksistere landlivet. Plu ikke mindst om k?rligheden blomstrer imellem landm?ndene plu kvinderne.

Et k?rlighedsprojekt

V?rtsorganisme i lobet af programmerne er Lene Beier, der ogsa er bekendt da v?rt fra programmer som ‘Frihuset’, ‘Klar, red, kaste!’, ‘Mit livs eventyr’ plu ‘Mit frirum’ inden fo TV 2 ubunden.

“Det er rigtige mennesker plu folelser, der er inden for idr?t, og vi folger personerne, bade nar som helst det gar under, plu nar det gar mog. Et af sted ma mest rorende ojeblikke indenunder optagelserne var indlysende, sandelig eg holdt en heltidslandmand inden for handen, der gr?d, fordi andri havde modt sit livs k?rlighed,” siger Lene Beier.

“Jeg er alene vokset op inden fo landet plu forstar landm?ndenes gavn for husdyr plu naturprodukt. De er end dedikerede til deres job plu passer jordklode og garden dognet omkrin, godt nok sa ofte som ma er syge. Det har jeg stor anseels foran. Hen ad veje er landbruget blevet sikke industrialiseret plu landbyerne end affolkede, at det er blevet sv?rt at tr?ffe nye mennesker. Sikke er det jo naturligvis, at det bliver af vejen fortil landm?ndene,” siger TV2-v?rten.

Den he kendeord er fra . Er fungere interesseret som at lytte, hvorlede det gik ma fem landm?nd derefter programmet? L?s her.

Faktaboks

Han er programmernes yngste heltidslandmand i lobet af bare 21 barne ar. Andri bor lidt udenfor Faaborg i lobet af Fyn sammen i kraft af sine for?ldre og soskendeflok. Herti planl?gger han at besejre sig ned sammen i kraft af fuld kommende kone og skabe familie.

Andri er 27 barne ar og bor pr. Jordrup pr. Jylland. Han har konstant v?ret singleplade og konstant prioriteret sit erhverv pa aldeles damemenneske. Sporgsmalet er nu til dags, omkring han er i stand indtil at s?tte en dame via arbejdet, o andri moder den helt rigtige?

Andri centrumbor i Tonder inden for Sonderjylland. Uanset om andri kun er 35 barne ar, har andri i den frekvens gjort karriere. Oven sin ejendommelig gods har han opkobt i massevi befolkning og garde som hele Sonderjylland. Dog pa trods af sin succes savner andri k?rligheden. Hans drommepig kan bade assistere oven i kobet pa garden, bega smorrebrod plu sla benene bor mirakel ham.

Andri er https://realbrides.net/da/thai-brude/ v? Fredericia plu har netop totalrenoveret sit ejendom. For ikke sandt at m?rke sig allerede for ode har den 43-arige landbruger v?ret nodt til at indrykke torrestativer opad som de engelsk tomm atrium. Andri har fuld fremstaende guf forudsat, at alle ma tomme v?relser alt lejlighed bliver fyldt inklusive bornelegetoj og skrig plu skral.

Andri diamantbor som Brorup og er i kraft af sine 48 arbejds ar alderspr?sidenten pr. programmet. Derfor selv hvi andri inden l?ng n?rmer sig de 50, har andri stadig aldeles fortr?ffelighed omkring at fa krammet pa sine egne born. Plu for det leder han malrettet derefter fuld kvinde, idet kan for?re ham det.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *